À la carte

Salades
Knoflook, salsa verde & croutons
Couscous, gefrituurde feta, venkel, mayonaise & Ras el Hanout
Diverse vleessoorten & truffel crème
Verschillende vis, garnaal & saffraan crème
€ 13,50
Pikante ananas & gemarineerde groenten
Voorgerecht
Met confit van sinaasappel en Grand Marnier en gepofte vijg in acaciahoning
Met rucola, Parmezaanse kaas & aceto balsamico
Gemarineerde rijst, wasabicrème, sojabonen, zeewier & gel van soja
€ 13,50
Runder carpaccio en geschroeide zalm delen samen één bord
Gesmoord kalfsvlees en tonijn met kappertjes, wasabicrème en Oriëntaalse saus
Broodrollade gevuld met bospaddenstoelen en kruidenmayo
Soep
Regelmatig wisselende soep
€ 7,50
Met bospaddelstoelen-truffel ravioli en Pedro Ximinez X
€ 8,00
Met fruits de mèr en rouille
€ 6,00
Met macaroni en basilicumolie
Hoofdgerecht
Aardappel-mousseline, pastinaak en een witte wijnsaus
Met sla, kroepoek, atjar en gebakken uitjes
Stamppotje met andijvie, beukenzwam, cashewnoot en saus van rode biet
Wekelijks wisselt visgerecht
Regelmatig wisselend gerecht met regionale touche
Najaarsgroenten, stamppot en saus van zijn eigen jus
Rode kool, gekarameliseerde witlof, spruitjes en saus van Aachener printen
Stoofpeer, gegrilde pompoen en stamppot
Gruyère, pompoen, cashewnoot, en saus van eekhoorntjesbrood
Dessert
Met appelstroop en walnoot
Met Tonka bonen en gekonfijte peer
Met pistache
Riante coupe ijs met slagroom
€ 7,50
Van appel
€ 8,50
Met vanillesaus
Ander lekkers
Zalm, Spaanse peper & courgette
Buikspek, Parmezaanse kaas & rucola
Paprika, kidneyboon, maïs, mozzarella, sla, tomatensalsa, augurk relish
Tomatensalsa, relish van augurk, sla, ui & cheddar
Kindergerechten
met frietjes, groenten en appelmoes
Italiaanse vleessaus & Parmezaanse kaas
Keuze uit frikadel of kroket
Keuze uit kibbeling of inktvisringen
van de chef